Friday, October 21, 2005

Precious

Depeche Mode - Precious, isečak iz spotaCelo jučerašnje popodne i danas na poslu vrtim ovu pesmu. Depeche Mode, Precious... Ne znam zašto, ne osećam se depresivno, nisam pesimističan, jednostavno - utiče na mene u potpunosti. I slušaću je još par dana konstantno. Dokle god se tekst ne ureže u sivu masu mozga, dokle god ne budem mogao da je ikada izbrišem iz sećanja, dokle god ne zasitim sebe tim osećajem koji imam slušajući je...

Malo me podseća nostalgično na neke trenutke razočaranja u životu, možda je to razlog... Tekst pesme je ovde. Pokušajte, naći ćete se sigurno u njoj...

3 comments:

  1. tek sad stigoh na blog no svakako se slazem da je pesma "precious" kao i ceo album... " depeche mmmode, my precious..."

    ReplyDelete
  2. nisam stigla jos da preslusam novi Depeche, cak nisam sigurna ni da li sam cula novu pesmu, ali se nadam da je i ovaj novi album kvalitetan kao i njegovi prethodnici. "no hidden catch, no strings attach, it's free love"

    ReplyDelete
  3. Free Love? Perfektna stvar, koju sam obožavao sa njihovog pretposlednjoj albuma. Inače, moram ti reći da je Precious, čak i bolji od Free Love. Jednostavno, savršenstvo.

    ReplyDelete