Monday, May 21, 2007

Diplomski rad - odbrana seminarskog

Sutra, u 10 časova i 30 minuta, srešću se licem u lice sa meni jednim od omiljenih profesora na Saobraćajnom fakultetu - Smiljanom Vukanovićem. Osim njega, još par profesora su mi ostali u dobrom pamćenju: Krsto Lipovac, Mirko Spasić, Nikola Čelar, Darko Vujin... i još po neki. Elem, posle pozitivne recenzije prvog od tri seminarska rada pod nazivom "Upravljanje brzinama i ITS" prošlog utorka, napokon imam priliku da tu prvu trećinu branim i nadam se - odbranim.

Ne očekujem nimalo lak posao, naprotiv. Ipak, očekujem nestandardan ispit - više sličan razgovoru gde bih mogao da iznesem svoje mišljenje i stavove na tu temu. Isto i da dam odgovore na pitanja koja mi postavi.

Sve u svemu, javiću sutra šta je bilo. Takođe, pojuriću profesora iz TST i KDS-a, Vladana Tubića, za drugi seminarski rad kako bih što pre počeo sa drugom trećinom diplomskog. Držite mi fige.

Update:
Seminarski je odbranjen sa desetkom. Sutra bih trebao da odem kod drugog profesora kako bismo popričali o tome gde tražiti literaturu za drugi seminarski.

No comments:

Post a Comment