Friday, December 28, 2007

Šta biste voleli u 2008?

Da li već razmišljate o tome šta ste uradili u ovoj godini i da li ste ispunili ono najbitnije što ste imali na umu? Nebitno da li je odgovor na ovo da ili ne, sledeće je pitanje - da li razmišljate već o narednoj godini? Šta vam je na umu? Šta vam je u planu? Kako vidite nastupajuću godinu, i što je najbitnije - kako sebe vidite u toj 2008-oj godini?

Ova 2007. godina je za mene bila izuzetno busy, čak u nekim momentima i previše. Kada razmišljam o tome šta sam planirao i šta sam ostvario, zaista sam izuzetno zadovoljan. Počevši od završetka vojske, diplome koja se skoro desila, ponovnog odlaska u London, ali i najbitnije - veridbe i kupovine - pa i rekonstrukcije - stana, sve se to dogodilo nekako... malo prebrzo. Ipak, već treba planirati i smisliti šta treba da ostvarim u dolazećoj 2008. Šta bih voleo da se dogodi i šta bih voleo da doživim...

Ključne stvari su: život sa Biljom, sigurno i njeno parafiranje sporazuma o stabilizaciji i pridruživanju porodici Ratković, odlazak na Zlatibor, obavezno i na more, potpun završetak radova u stanu i njegovo opremanje i još neke lepe stvari koje ni ne planiramo. Poslovno, voleo bih napredak. Ne toliko novčano koliko profesionalno, po pitanju znanja i po pitanju statusa.

Ostaje samo da ih lepo organizujem, sistematizujem i uradim jedan presek 2007, tj. re-run. A svima koji čitaju ovo poželeo bih da im se svi planovi ostvare i da se divno provedu za novogodišnje veče.

2 comments:

  1. Koliko vidim 2007. je bila prilično produktivna. Svaka čast!

    Neka 2008. onda bude još produktivnija!

    Pozdrav, cicika

    ReplyDelete
  2. Hvala, da znaš da jeste bila produktivna. Ako ova nova "prešiša" staru, to će zaista biti uspeh... ;)

    ReplyDelete