Monday, January 14, 2008

Pogled na Williams FW30 Interim Livery

Williams Toyota FW29b Interim Livery Car

Copyright 2008 Formula 1 Administration Ltd

Tek što su krenula testiranja za sezonu 2008., a AT&T Williams F1 tim odlučio je da nas počasti testiranjem bolida u interim livery izdanju. Srpski govoreći, Williams se potrudio da kao i pre dve godine na testiranje izvede svog pulena ofarbanog u tamno plavu boju, odnosno u internim bojama. Svakako da automobil na kraju drugačije izgleda (dovoljno je pogledati razliku interim livery automobila sa prošlogodišnjim FW29) ali mi uvek potpali vatru ovakav teaser. Zaista, dovoljno mi je da vidim makar u tragovima vidim i primetim napredak između FW29 i FW29b (koji će uskoro prerasti u FW30).

FW30 dolazi kao šlag na tortu mom omiljenom timu - kao rezultat 30-godišnje tradicije i učestvovanja u Formuli 1. Nadam se da će nastaviti uspeh koji je imala većina njegovih prethodnika. Inače, razlike su blago primetne jer je FW29 bio zaista uspešan automobil - nos je blago spušteniji a velika je razlika kod zadnjeg spojlera. Tehničke podatke još ne znam jer još nisu ni objavljeni, ali će sigurno biti uskoro, jer će auto biti predstavljen tokom sledeće nedelje.

Ono što je predstavljeno je za sada dovoljno. Raspirili su vatru i želju da vidim konačan automobil i jedva čekam zvanično predstavljanje automobila za kojeg se nadam da uskoro dolaze šampionski dani. Narednih dana očekujemo predstavljanja takmaca Red Bull-a, Renault-a, Honde, eventualno BMW Sauber-a, i svakako novog Williams-a FW30.

No comments:

Post a Comment