Tuesday, February 19, 2008

Četvrta i poslednja godišnjica

Danas a bogami i juče Biljana i ja slavimo četvrtu i poslednju godišnjicu od početka našeg zabavljanja. Sledeća godišnjica koju budemo slavili biće godišnjica braka umesto zabavljanja. Napokon.

Iako smo ovaj jubilej proslavili prilično tiho, bez ikakve pompe, putovanja, uz jedan lep buket koji trenutno krasi sto u dnevnoj sobi i jednu večeru koja nam je napravila "bombu" u stomacima, to nikako ne znači da ne cenimo današnji dan. Naprotiv, u iščekivanju završetka opremanja našeg stana i skorog useljenja, proslava je nekako privremeno pala u senku drugih i bitnijih događaja. Kao da je pompa splasnula, kao da nismo razmišljali o tome već da konstantno mislimo na to kako ćemo uskoro krenuti zajedno da živimo. To je ono što je najbitnije i što naš život menja iz korena.

A čeka nas skoro postavljanje nove kuhinje, dolaska garniture za dnevnu sobu i napokon prebacivanje naših stvari u stan. A onda zajednički život...

A dotle, 18. i 19. februar slavili smo kao dan kada smo prvi put izašli u grad i prvi put se poljubili. I gledali najgori film ikada, nažalost :)

No comments:

Post a Comment