Monday, May 19, 2008

Bak, godinu dana posle

Bak, godinu dana posle

Biljin i moj miljenik, Bak - čuvar vikendice i član porodice


Goxxy Flickr foto galerija

Ko se još seća onog malog štenca kojeg smo doneli iz Zemuna na vikendicu Biljinih roditelja? Odavno nisam pisao o njemu. Bio je malecki, nedorastao svom tadašnjem arhi-neprijatelju mačoru Ciletu. Smotan, skakao za svim i svačim, trudio se da se popne uz stepenice, da se "rve" sa majcom, da nas gricka svojim mlečnim zubima... A godinu dana posle... glava mu je veća nego što je bio veliki ceo kada smo ga doveli u njegovo novo boravište :D

Porastao je Bak bogami poprilično i postao pravi čuvar. Ima dubok i jak lavež, raširio se u grudima, a juče je i dobio svečano pranje posle zimskog znojenja, kako više ne bi katastrofalno smrdeo ;) Naravno, psima je taj miris u genima pa se odmah nakon kupanja čitavih pola sata valjao po travi. Ali je makar povratio sjaj dlake koju je oduvek i imao.

Biljana ga je kupala, zajedno sa svojom majkom. Pošto je po profesiji frizerka, Biljani nije bio problem da Baku pruži bogovsku masažu ispod dlake, a on jadnik mrdnuo nije dok su ga kupale. Šampon na sve strane, topla voda a jadničak nije glasa pustio. Dobro je da ga nije još i ošišala, to ne mogu ni da zamislim.

Čim su ga pustile, čistog i svetlucavog, potrčao je i uvaljao se u najbližu travu Verovatno i slika dovoljno govori... nešto tipa "Zašto si dozvolio da me okupaju?!"

No comments:

Post a Comment